2017-04-28 17:15:00

Gençlik Fabrikası bünyemizde düzenlenen toplumda fark yaratmış bireyleri konuk eden “AGÜ Talks” etkinliğimizin bünyesinde İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Nanoteknoloji ve Uzay Teknolojileri Araştırma Merkezi Başkanı, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Fizik profesörü Prof. Dr. Ekmel Özbay misafirimiz oldu.

Nanoteknolojinin günümüz kullanım alanları üzerine geçen söyleşide Özbay hayatını bu konu üzerinde nasıl değiştirdiğinden bahsetti.

Dünya üzerinde nanoteknolojiye yapılan ciddi yatırımlar olduğunu söyleyen Özbay, bizimde bu alan üzerinde daha nitelikli araştırmacılar çıkarmamız gerektiğini söyledi.

Oldukça keyifli geçen söyleşinin sonunda katılımcılar da sorularını sorma fırsatı yakaladı.

Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu yanı sıra çok sayıda öğrenci ve akademisyen ve davetli katıldı. Ticaret Odası Başkan Vekili Celal Hasnalçacı da konferansa katılan davetliler arasındaydı.

Etkinliğimizi kaçırdıysanız üzülmenize gerek yok. Canlı yayın olarak da yayınladığımız etkinliğimizin videosunu AGU YouthFactory Facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz.